Ilmoittautuminen ja sarjat

Sarjat: Sudenpennut ja Seikkailijat

Sudenpennut: 7-9 vuotiaita, pentueessa 3-8 sudenpentua, lisäksi yksi vähintään 15v saattaja
Seikkailijat: 10-12 vuotiaita, vartiossa 3-7 seikkailijaa, lisäksi suosittelemme että seikkailijoilla on myös yksi vähintään 15v saattaja

Saattaja: Saattaja kulkee joukkueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattaja voi auttaa joukkuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta. Saattajia ei ole vakuutettu vaan heillä tulee olla oma vakuutus.

Kilpailijoiden tulee olla SP:n jäsenmaksun maksaneita. Vinkki Lippukunnille: Tulostakaa Kuksasta lista jäsenmaksun maksaneista ja ruksatkaa siihen kisaan osallistuvat. Listat tuhotaan kisan päättyessä. 

Hinta: 35 eur/joukkue. Maksu maksetaan Kalevan Kipunoiden tilille ennen kisaa. 

Tilitiedot: KALEVAN KIPUNAT RY (FI75 4405 0010 2381 55)

ILMOITTAUTUMISLINKKI KUKSAAN

Ohje: Tapahtuman ilmoittautujan tiedot -kohtaan tulee omat tiedot. Jokaista joukkuetta kohden tarvitaan Kuksassa teknisesti aina eri henkilö. 
Jäsenten nimet ja erityisruokavaliot -kohtaan kirjataan ko. joukkueen kisaan osallistuvien henkilöiden nimet ja ruoka-allergiat.

Ilmoittautuminen on päättynyt 16.4.2018


Kuksaan ilmoittautuminen, lisätietoja: johanna.heilala@gmail.com